Дана 02.06.2016. у нашем школском дворишту се одржала изложба кућних љубимаца. Осим паса и мачака на изложби су били и глодари, зечићи, голубови, папагаји, гушчићи, рибице и друге животиње…

Сви су били расположени, јер веселе  животиње су мамиле осмехе посматрача .Ту је био и ветеринар Зоран Ненадић који нас је учио о бризи о нашим  љубимцима, али нас је упознао и са различитимзанимљивостима.

Пси су били на повоцима,  а остале животиње су биле у транспортерима, кутијама, корпама и кавезима. Власници љубимаца су донели разне играчке за љубимце. Лоптице и гумене коске су летеле на све стране, а животиње су једва чекали да се играју њима. Њихове медене окице су очарале и усрећиле срца и власника и нас посматрача.

Животиње нису биле несташне, већ веселе и послушне. Сви љубимци су се радовали игрању са нама, као и ми са њима. Ако је љубимац урадио нешто занимљиво или спектакуларно, добио би сласну послатицу.  🙂

Треба волети и поштовати  животиње. Сматра се да човек који не воли жиивотиње и не поштује их, не може да буде добар човек. Животиње су нама верне и ми требамо да будемо њима.

ИЗВЕШТАЧИ: Маријана Шкундрић и Вања Куручки 3/2

ФОТОГРАФИ: Јана Веселиновић и Лаура Вуков 3/2

(Неке фотографије су преузете од Ненада Ненадића и Маје Натарош).

МУЗИКУ ПУШТАЛИ : Лазар Бировљев и Виктор Јакабфалви 3/2

[slideshow_deploy id=’2439′]