decija_nedelja_2016МОТО ОВОГОДИШЊЕ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ ЈЕ:
„НЕЋУ ДА БРИГАМ, ХОЋУ ДА СЕ ИГРАМ“

ПРОГРАМ ЗА УЧЕНИКЕ ОД V-VIII РАЗРЕДА

ПОНЕДЕЉАК, 3.10.2016. од 11,30 до 13,00- „ Засладимо се заједно“
Деца ће код куће са својим бакама и мамама правити омиљене посластице. Направљене посластице и рецепте за исте размењиваће са другарима на слатком вашару.

УТОРАК, 4.10.2016. од 11,30 до 13,00- „ Кроз игру до знања“
У квизу знања и вештина, екипе састављене од ученика различитих узраста ће се такмичити уз навијачку подршку својих другара и родитеља.

СРЕДА, 5.10.2016. „Играмо се школе“
Док су мали, код куће, ученици се често играју школе. Тога дана имаће прилику да се играју школе у својој школи и својим учионицама. Неки ученици ће узети дневнике и учити своје другаре а неки наставници ће поново сести у школске клупе.

ЧЕТВРТАК, 6.10.2016. од 17,00 до 19,00 „Заиграјмо се заједно“
Током читаве недеље спортске екипе ученика, мушке и женске, такмичиће се у фудбалу и одбојци. Најбоља мушка и женска екипа ће у финалу играти утакмицу са родитељима и наставницима. Интерактивно дружење деце и одраслих.
Истог дана, ученици ће имати прилику да посете биоскоп CINEMA. Заједнички одлазак на представу организоваће библиотекар и наставница ликовног за све ученике који се пријаве.

ПЕТАК, 7.10.2016. „Играмо се радно,креативно,забавно“
Дан еколошке акције и еколошке изложбе завршава се креативном журком.
У току преподнева ученици ће доносити стару хартију и пластичну амбалажу која ће се предати на рециклажу.
У вечерњим сатима одржаће се бајковита журка „Лепотица и звер“. Ученици ће доћи на журку са исцртаном маскама са теметиком наведене бајке. У току журке ће се бирати најлепша маска и најбоље урађени експонат рециклажне изложбе.

Целу ДЕЧЈУ НЕДЕЉУ пратиће изложба предмета од рециклажног материјала. У замену за улазницу журке ученик је у обавези да направи и преда предмет од рециклажног материјала (каиш, шешир, кравата, наруквица , минђуша, тањир, кашика, торба…….) као експонат рециклажне изложбе у холу школе.