Ове године прве су се представиле талентоване балерине Ања Витомиров (осмакиња) и  Сара Радловачки (шестакиња наше школе) из балетског студија „Stage“ .

Дан школе је отворио директор школе Саша Босић а програм су водили Ања Ђурић ( осми ) и Сергеј Граховац ( шести разред).

На почетку, представили су се наши гости, малишани из предшколске установе „Чика Јова Змај“, веселом кореграфијом, а за њима и малишани из вртића „Алиса“ са занимљивом рецитацијом.

На бину је изашао први разред у зеленим мајицама са рецитацијом “ Жаба чита новине“, које је спремила учитељица Анкица Суперов Мухи.

Представила нам се и  Анђела Живанов, другакиња наше школе, учитељице Гордане Ивошевић, вежбом  на партеру.

На бину је изашао четврти разред са дивном кореграфијом „Лола и девојчице“ коју је припремила учитељица Радмила Комленић – Беба.

Наставнице Јелена Марковић, Соња Дунаи и Наташа Живков Стојков су припремиле представу „Орфеј и Еуридика“, у сјајној изведби ђака осмих и шестих разреда.

Прелепом изведбом хора и оркестра које је припремио наставник Велислав Белић, наставило се вече.

Наставница Верица Вајагић је припремила и написала дирљиву представу “ Волите се људи„, са шестацима, седмацима и осмацима.

Представу на шпанском су  изводили седми и осми разреди, „Ноћас бих могао написати“ Пабло Неруда. Припремила их је наставница Светлана Крстанић.

Вече су завршиле дивне девојке певајући песме „Cup song“ и „Imany – Take care“, за чију се кореографију и изведбу побринула наставница Владана Којић.

На видео биму програм је пратила ПП презентација са одабраним текстом,  фотографијама и илустрацијама, за коју су одвојиле доста времена и знања осмакиње Ивана Мишкељин и Гордана Бебек, које је у свет информатике увео наш наставник Дарко Станков.

Показали су колико талената и воље имају наши ђаци, а публика их је наградила аплаузима. Браво.

Извештај малих новинара „Е – прес Змај“, текстом и фотографијама.

[slideshow_deploy id=’2718′]