Оне су вредно четири године радиле, дубоко веровале и успеле!

Ана Марија Шимон  је учила, веровала у себе, освајала  прва места на општинским и окружним такмичењима из многих предмета и сањала успех на републичком такмичењу.

Њене наставнице, Светлана Крстанић, наставница шпанског језика, Соња Дунаи, наставница историје и Дивна Савић Филиповић, наставница биологије, веровале су у њу, вредно радиле са њом, подржавале је и водиле ка сањаном успеху.

У недељу, 14.5.2017. г. Ана Марија Шимон, ученица VIII разреда ОШ“Јован Јовановић Змај“ из Зрењанина, двоструко је награђена у истом дану и то на РЕПУБЛИЧКОМ нивоу. Тога дана освојила је 1. место на републичком такмичењу из шпанског језика и 3. место на републичком такмичењу из историје!

И пошто је то марљива и упорна девојка, она је у своју збирку награда додала још једну, РЕПУБЛИЧКУ.  Ана Марија Шимон, та сјајна Змајевка, је у недељу, 28.5.2017. г. освојила и 3.место на републичком такмичењу из биологије.

Сигурни смо да ће ова млада девојка наставити успешно свој животни пут. Срећно ти било на том путу, драга Ана Марија!

Верујемо и  да ће њене наставнице са истом посвећеношћу водити  још много сјајних ученика, утирући пут будућим стручњацима у областима шпанског језика – Светлана Крстанић, историје -Соња Дунаи и биологије – Дивна Савић Филиповић.

Поносни смо што радимо у истој школи са оваквим колегама и што је ученица Ана Марија Шимон била наш ђак.