Поштовани родитељи,

Обавештавамо вас да ће се од 1. јуна 2020. вршити тестирањеи упис деце пријављене за похађање наше школе. Пријем родитеља и детета код психолога или педагога одвијаће се у заказаном термину.

Родитељи могу да закажу свој термин на следеће начине:

  • електронским путем: од 28. маја на Порталу еУправа биће омогућена услуга електронског заказивања термина за упис и тестирање детета у ОШ. Услуга ће бити доступна од 28. маја до 10. јула 2020. године, за термине уписа од 1. јуна до 20. jула,
  • путем контакта са педагогом на бројеве телефона 060 536 8750 и 064 906 8820, сваког дана од 17,00 до 20,00 почев од 25.5.2020.

Министарство просвете дало је следећу важну напомену: упис детета у школу не може да се изврши пре него што дете прође обавезни лекарски преглед.

Стога родитељ треба да закаже термин за упис и тестирање после обављеног лекарског прегледа детета.

При доласку на тестирање и упис није потребно да родитељ прибавља и доноси документацију, јер се сви подаци прибављају  по службеној дужности у школи, електронским путем.

Изузетно, родитељ ће донети лекарско уверење ако је дете било на прегледу пре 16. марта, или ако је преглед (било којег датума) обављен код приватног лекара.

Молимо да се при доласку у школу придржавате важећих мера превенције ширења вируса.

Радујемо се новим ђацима и надамо се доброј сарадњи са родитељима.

Колектив ОШ „Јован Јовановић Змај“